Вашето ниво на обучение

Ние предварително сме избрали "Всички нива" за вас, но вие можете да промените нивото на обучение по всяко време, като изберете една от опциите на това меню. Промяната на вашето ниво на учене ще ви върне към началото на модула.

Затвори
Мотивиране на индивидуални ученици
A boy using a touchscreen during
         an English lessonЗа да гарантират, че всички деца осъществяват напредък, учителите трябва да планират по различен начин, за да отговорят на широкото разнообразие от потребности на децата в един клас.


Тази секция разглежда как учителката на класа планира да мотивира индивидуалните ученици, имайки предвид техните стилове на учене, способности и потребности за учене. 

Случай от практиката: 

Heidi participates in an English
         lesson

Тиърни и Хайди са две ученички с комплексни, но разнообразни нужди. Прочетете портретите им по-долу.


Вижте 2те power point презентации, за да разберете малко повече за аутизма и съответно да се запознаете с някои от ключовите трудности на децата и младежите с церебрална парализа. 


Случай от практиката: Тиърни и Хайди (2)


Вижте видеото, показващо как Тиърни и Хайди участват в урок по английски език.


Как учителката е планирала да преодолее трудностите на Тиърни и Хайди в областта на финната моторика в рамките на урока?

Помислете за дете във Вашия клас с ТОТ и комплексни физически потребности или затруднения в речта и говора. Планирайте урок за класа и подчертайте мерките, които ще приложите, за да включите напълно това дете в урока.

Някои предложения

 • Poster
         Image